Hej allihopa!

Här kommer lite blandad information från oss i styrelsen:

Städdag lördag 11 maj kl. 10-13
Alla förväntas delta och efteråt bjuds på förtäring av något slag.

Cykelinventering
I samband med städdagen ombeds alla som äger en cykel som står i något av våra cykelrum att märka dem. Sätt en lapp med ert namn och lägenhetsnummer på styret senast fredag den 10 maj. Cyklar utan namn och lägenhetsnummer kommer placeras i särskilt utrymme. Om ingen hör av sig därefter och efterlyser sin cykel, kommer vi göra oss av med dem vid tillfälle.

Cykelrum
Upplever du att det är trångt i det förråd där du har din cykel? Det finns vissa cykelförråd som är nästan tomma. Ett litet tips bara ?

Årsstämma torsdag den 23 maj (gäller bostadsrätter)
Viktigt att så många som möjligt, helst alla, kommer. Motioner ska lämnas in senast tisdagen den 23 april. Särskild kallelse kommer men vi vill flagga för årsstämman redan nu.

Möteslokal att hyra
Vi vill påminna om den rymliga möteslokal vi har och som ni alla kan hyra för endast 100 kr/tillfälle. Perfekt för barnkalas, studiecirklar etcetera. Boka enkelt på vår hemsida om ni vill hyra.

Extra förråd att hyra
Det finns tomma förråd som går att hyra för en billig penning. Mejla styrelsen om du är intresserad och vill veta om det finns något nära din lägenhet.

Med vänlig hälsning

Styrelsen – Anders, Mia, Hristo, Joppa och Klas

Kommentarer är stängda.