Hej allihopa!

Här följer lite information om stort och smått, saker som hänt och saker som väntar.

  • Nu har (nästan) alla börjat använda den Wi-Fi vi upphandlat från Ownit och vi hoppas det fungera som det ska. De som ännu inte hunnit ordna installation ombeds kontakta Ownit vid behov.
  • Takrenoveringen är klar och fint blev det. Det var mycket oljud och smuts och störningar och det är skönt att det är över, men den goda nyheten är att det kommer dröja länge innan vi behöver göra om det!
  • Några av oss deltog vid den årliga kräftskivan på gården och det var lyckat. Ni som inte var med får en ny chans nästa år!
  • Som ni noterat har vi valt att höja månadsavgiften för parkeringsplatserna. Men även där är den goda nyheten att vi tror att vi nu hittat en rimlig nivå som vi inte behöver justera i första taget.
  • Vi kommer kalla till den obligatoriska höststäddagen i särskild ordning, men ni kan redan nu skriva in lördagen den 10 november kl. 10-13 i era almanackor!

Vi vill även passa på att hälsa nya medlemmar varmt välkomna till föreningen!

Vill ni ställa frågor eller framföra synpunkter till oss i styrelsen, så är ett sätt att mejla oss på adressen barisen1@gmail.com.

Vänliga hälsningar från oss i styrelsen

Anders (port 18), Hristo (port 10), Mia (port 4), Klas (port 12), Anton (port 8) och – sist men inte minst – Joppa (port 10)

Kommentarer är stängda.